Impresszum és jogi Nyilatkozat

Bükkös-parti Waldorf Óvoda Szentendre

2000 Szentendre, Jobbágy utca 5

OM azonosító: 200178

Szentendrei Boróka Alapítvány

2000 Szentendre, Kánya u. 6

Képviseli: Sándor Jenő, Elnök

Utolsó módosítás: 2017.04.08

A szentendreiwaldorfovoda.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A szentendreiwaldorfovoda.hu weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esnek. Minden jogot fenntartunk.

A szentendreiwaldorfovoda.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részét üzleti célból, nyereség szerzés céljából reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A szentendreiwaldorfovoda.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak tartalmát megossza, másolja, vagy terjessze.

A szentendreiwaldorfovoda.hu weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a szentendreiwaldorfovoda.hu semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A szentendreiwaldorfovoda.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A szentendreiwaldorfovoda.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A szentendreiwaldorfovoda.hu honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

A szentendreiwaldorfovoda.hu honlapján említésre kerülő, megjelenő, szerzők munkai vagy az ő saját szellemi tulajdonuk, vagy azon jogi vagy természtes személyek tulajdona akikre ők a tulajdon jogot átruházták.

A szentendreiwaldorfovoda.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a szentendreiwaldorfovoda.hu weboldalai kapcsolódnak.

Mivel a szentendreiwaldorfovoda.hu nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a szentendreiwaldorfovoda.hu nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a szentendreiwaldorfovoda.hu honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a szentendreiwaldorfovoda.hu azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanít bennünket.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt ‘cookie’ azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.

Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése társaságunktól független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk